Drop in paddling

Alla kan inte alltid planera aktiviteter i förväg. Är du en av dem som spontant kommer på att ”nu vore det kul med en paddeltur” så gör vi allt för att hjälpa dig och ditt sällskap ut på Rönne å.

Öppet för bokningar inför säsongen 2024!
Vi börjar med daglig bemanning på plats i april. Men bokar du in dig på ett datum tidigare så möter vi upp dig för start.

Behöver du få tag på oss nu så är snabbaste vägen ett SMS till +46790109109.

Gör så här!

Du/ni kan alltid chansa på att det finns utrustning ledig till er när ni kommer. Men för säkerhets skull så går du in på vår bokningssida och fyller i uppgifterna där. Systemet säger till ifall det skulle vara fullt på det du försöker välja. Kommer du så långt så du kan fylla i namn, adress mm. Så finns det ledig utrustning till dig.

En fördel med att skriva in er här är också att ni då kommer få information och guider utskickade till er.


Så här fungerar det

Se till att vara hos oss i Stockamöllan mellan 09.00 och 11.00. Vi finns här alla dagar från april till september.

Du hyr och betalar en kanot eller kajak direkt på plats när du bestämt hur länge ni vill vara ute. Betalning sker via Swish eller kontant.

Priset för hyra av kanot är beräknat för 2 personer och inkluderar – utöver kanoten – 2 paddlar, 2 flytvästar, vattendunkar, karta och tillbakatransport av utrustningen. En dag kostar 470 kr, två dagar 785 kr och tre dagar 940 kr. Alla priser är inklusive moms.

Paddla en sträcka nedströms och paddla tillbaka igen. Eller välj någon av våra vanliga rutter. Enklast för dig/er blir då att använda två bilar; en att parkera vid starten i Stockamöllan och en vid slutstationen. Efter avslutad tur behöver ni bara tänka på er själva. Vi hämtar utrustningen som ni lämnar på någon av de tre anvisade platserna.